CUVÂNT DE ÎNTÂMPINARE
ALUMNI ai Universității de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara

Universitatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara este o instituție de prestigiu cu tradiție de 80 de ani, un edificiu în care educația medicală este cea care primează.

Printre absolvenții instituției noastre se regăsesc nume care fac cinste științei, personalități cu un înalt nivel academic, oameni care duc renumele nostru în întreaga lume, salvând vieți, urmând profesia cu pasiune, realizând descoperiri pentru un viitor mai sănătos al nostru, al tuturor.

Fundația “Alumni” și Direcția de Dezvoltare a Românilor de Pretutindeni, din cadrul Prorectoratului pentru Relații Internaționale al Universității de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara, au ca misiune să vă aducă mai aproape, să vă regăsim si să vă regăsiți, sub cupola  aulei științei și cunoașterii unde v-ați petrecut timp valoros ca studenți ai Universității de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara.

Bine ați venit pe pagina noastră de Alumni!

Voi sunteți cea mai bună dovadă că Universitatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara a produs generații după generații de medici, medici stomatologi, farmaciști valoroși, dedicați, pasionați, de succes.

Am creat această pagină, pentru a fi la curent cu evenimentele absolvenților și pentru a vă împărtăși realizările, impresiile, amintirile.

Vă invităm să vă alăturați comunității noastre pentru a sărbători trecutul, prezentul și viitorul alma mater.

Vă invităm să rămâneți conectati și să continuați să inspirați actuali și viitori studenți!


Pentru a vă alătura comunității ALUMNI a UMFVBT, vă rugăm să completați formularul de AICI (click aici)!

 

Contact:
E-mail: alumni@umft.ro