Încarc Evenimente

Workshop-urile precongres ale Societății Române de Chirurgie Vasculară

În data de 23 Octombrie vor avea loc Workshop-urile precongres ale Societății Române de Chirurgie Vasculară. Unul dintre acestea va fi workshop-ul de Suturi Vasculare unde veți avea șansa ca la final să câștigați un set de lupe personalizate. Directorul cursului va fi Prof. Dr. Werner Lang, șeful secției de chirurgie vasculară din Erlangen. Workshop-ul se adresează tuturor medicilor, fie ei rezidenți sau specialiști ce urmează o ramură chirurgicală.

Vă invităm la
Workshopul 
„Masterclass: Advanced Suturing Skills in Vascular Surgery”

Suturați și câștigați!

Ultima șansă de a vă înscrie la cursul de suturi vasculare, unde aveți șansa să câștigați un set de lupe personalizate Orascoptic 2.5x, oferite de Mac’s Medical.

Workshop-ul presupune realizarea de suturi de bază din chirurgia vasculară: arteriografie, angioplastia cu patch folosind tehnica ancorării, anastomoză termino-laterală și anastomoză termino-laterală.

Aceste tehnici le veți face folosind instrumentele de ultimă generație ale firmei Scanlan.

Participanții vor lucra câte 2 la o stație împreună cu un trainer. Pentru suturi va fi pus la dispoziție material biologic (aorta de porc).

Tehnica participanților va fi evaluată la finalul workshop-ului și cea mai bună va fi premiată.

Mai multe informații despre workshop, premiul acordat și înscriere sunt disponibile accesând următorul link: Workshop Suturi.

Workshopul de Suturi va fi creditat cu ore EMC de către Colegiul Medicilor din România.


>> Înregistrare <<

Detalii

Dată:
octombrie 23
Oră:
08:00 - 17:00
Eveniment Categories:
,

Organizator

UMFVBT

Loc de desfășurare

Hotel Timișoara
Timișoara,+ Hartă Google